Hou het vooral voedselveilig

Niets zo ontspannend als een heerlijk lekkere barbecue. Stukje vlees, glaasje wijn, leuk gezelschap,...

Toch mogen we tijdens deze dagen niet vergeten om op een veilige manier met ons voedsel om te springen. Want hoe leuk de zon ook is... zomerse temperaturen kunnen nefast zijn voor onze voeding en dus onze gezondheid. Bacteriën ontwikkelen zich namelijk zeer snel in een niet gekoelde omgeving. Indien vlees niet volledig doorgaard wordt tijdens de bereiding, kunnen deze bacteriën een onaangename voedselvergiftiging veroorzaken.

Kies daarom voor Volys. Al onze producten zijn voorgegaard en daardoor vrij van bacteriën.

Gegrilde kippenoesters
Mijn slimme keuze

Enkel Volys op mijn BBQ. De kip- en kalkoenproducten zijn voorgegaard en dus snel klaar, heerlijk mals & sappig en vooral: voedselveilig!

Volys BBQ Toppers

1. Apritos bij het aperitief

Laten we beginnen bij het begin: het Aperitief. Niets zo heerlijk bij de apero als een Aprito: een lekker gemarineerd kippenvleugeltje. En knabbelen maar...

2. Kalkoennootjes als voorgerecht

Een Kalkoennootje is het edelste deel van de kalkoendij. Het is ontbeend, subtiel gekruid met Provençaalse kruiden en gegrild. Als voorgerecht bijvoorbeeld te combineren met kerstomaatjes en fetakaas.

3. Een snack op de bbq? Probeer de Kippenoester

Malse kip, heerlijk gekruid, gegrild en vacuüm gegaard: de Kippenoester van Volys. Heerlijk verwerkt in een wrap. Met koriander, komijn en kurkuma maak je een wrap op Libanese wijze

4. Een klassieker op de BBQ: het Kalkoenhammetjel

Ook zo verlekkerd op een Kalkoenhammetje op de BBQ?  Heerlijk stuk kalkoenbovendij met been en vel, gemarineerd met fijne kruiden en vacuüm gegaard. Hemels lekker met cajunkruiden en een gepofte aardappel.

5. Zomers slaatje met Ovengebakken Kipfilet

Voorkeur voor puur natuur en gezond. Verwerk de Ovengebakken Kipfilet in een heerlijk zomers slaatje met fregola en frisse zomergroenten zoals paprika, kerstomaatjes en zwarte olijven.

6. Hoofdgerecht om te delen: Kiprôti van Volys

Voorkeur voor grotere stukken op de BBQ om te versnijden? De Kiprôti van Volys is iets voor jou: Samengesteld uit subtiel gekruide en gegrilde stukken kipfilet en vacuüm gegaard met vel. Heerlijk gemakkelijk!

Maak het jezelf heerlijk gemakkelijk

Gezonde en malse gerechten bereiden op de BBQ betekent niet alleen kiezen voor voedselveilige producten, maar ook voor niet verbrand vlees.
Iedereen kent het fenomeen: de buitenkant van je vlees is al aan het verbranden, terwijl de binnenkant nog rauw is. 
Of druppelend vet zorgt voor hoge vlammen met als gevolg zwartgeblakerde producten.

De culinaire gevogelteproducten van Volys zijn al volledig doorgaard en hoeven enkel nog even opgewarmd te worden. Het vlees is in een mum van tijd klaar, sappig en mals en verbrand vlees behoort tot het verleden.

Smakelijk!

Laat u inspireren ...

Kalkoenfiletgebraad Royal

Recepten voor kip en kalkoen op de BBQ

Downloads

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.