Volys in cijfers

Sinds
1946
Medewerkers
469
tonnage
17500
ton
omzet
118
mio euro

Volys 75 jaar jong

Een hartelijk dankjewel

‘9 januari 1946’ een historische datum voor Volys: op die dag werd de eerste bestelling van “15 braadkippen voor Maison Léonie Hogne in Mons”) genoteerd. Het bedrijf was geboren.

75 jaar later zijn we trots met z’n allen dit ‘Diamanten jubileum’ te mogen vieren.
Een hartelijke dankjewel aan alle klanten en medewerkers om deze historische mijlpaal voor Volys mogelijk te maken'

Ook de komende 75 jaar willen we met Volys meer dan lekkere producten produceren... We willen een bijdrage leveren aan een mooiere en vooral gezondere samenleving.

Lees meer

Onze waarden

Gezond genieten & betrouwbaar

Gezond genieten

Gezond eten en heerlijk genieten, het is een zalige combo. Ons mager kip- en kalkoenvlees zit boordevol voedingsstoffen. Da's puur genieten op een evenwichtige manier.

Betrouwbaar

Kwaliteitsvol, eerlijk en veilig. We garen ons gevogelte altijd eerst voor, zo kan je zonder zorgen genieten van lekker eten.

 
Onze producten
beeld klant
beeld klant

Inspirerend & heerlijk gemakkelijk

Inspirerend

Onze kip- en kalkoenproducten zijn zo inspirerend dat je het meest creatieve uit jezelf haalt. Met Volys tover je eenvoudig een vernieuwend gerecht op tafel. Een dagdagelijkse hap of feestelijke maaltijd, geen enkel recept ontsnapt aan onze creativiteit.

Heerlijk gemakkelijk

Gebruiksvriendelijk en gezond. We maken het je graag gemakkelijk. Producten, smaken, verpakkingen, bereiding… alles is er op afgestemd om het zowel de consument als de professional heerlijk gemakkelijk te maken.

Onze Klanten

Dynamisch & vernieuwend

Dynamisch

Als enthousiast en gemotiveerd team nemen we graag een voortrekkersrol. We zijn voortdurend proactief bezig en zorgen voor unieke en innovatieve producten. Zo overtreffen we altijd jouw verwachtingen.

Vernieuwend

Volys breekt met de standaard. Innovatie zit in ons DNA. We stoppen nooit met vernieuwen, met verbeteren. Dat doen we voor ons gevogelte en voor onszelf. Zo wordt alles wat op jouw bord komt nog beter. 

 
Onze cultuur
Dindesse

Onze engagementen

Kwaliteit

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn deel van ons DNA. Ons quality team werkt volgens de strengste richtlijnen en garandeert de beste kwaliteit.

Innovatie

Al vanaf het begin zet ons NPD-team sterk in op productontwikkeling en innovaties. We werken samen met externe partners en universitaire labo's voor fundamenteel onderzoek. Zo kunnen we ieder jaar opnieuw verrassende nieuwe producten lanceren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke waarde waarin we blijven investeren. Onze leveranciers moeten een duurzaamheidscharter ondertekenen en ook zelf nemen we initiatief. Ontdek ons Duurzaamheid Charter  

Dierenwelzijn

Volys werkt met aandacht voor het dierenwelzijn. Onze Animal Welfare Officer zorgt ervoor dat alles op een respectvolle en correcte manier gebeurt. 

 

Historiek

Volys Nationaal & Internationaal

Naast onze thuismarkten (België, Nederland, Frankrijk en UK) opereert Volys ook internationaal binnen en buiten Europa. Zo is o.a. het Midden Oosten een belangrijke afzetmarkt.

Halal

Voor deze exportmarkten is het een grote troef dat Volys halal gecertificeerd is.

 
 
Werken bij

Wij geloven in mensen. Als klant, leverancier of consument en zeker als medewerker. Zonder hun sterke skills, kennis en bakken enthousiasme lopen we erbij als kippen zonder kop.

Nieuws