Gegrilde Kalkoenpavé met spinaziesalade
Ingrediënten
- 10 st. Kalkoenpavé
- Scheutje olijfolie
- 300 g jonge spinazie
- 2 groene appels
- 2 rijpe perziken
- 100 g walnoten
- 1 spl ras el hanout
- 200 g mayonaise
- Sap van ¼ citroen
- Scheutje water
- Een snuifje saffraanpoeder
- Peper & zout
Bereiding
Maak een mengeling van de olijfolie en de ras el hanout. Wrijf er de Kalkoenpavé mee in en grill deze aan beide zijden onder deksel.
Was de jonge spinazie en zwier deze droog.
Snij de groene appel in julienne en besprenkel met wat citroensap, om verkleuring te voorkomen.
Snij de perziken in halve maantjes en hak de walnoten in grove stukken.
Vermeng de spinazie, de groene appel, de perziken en de walnoten. Vermeng nu de mayonaise, het sap van ¼ citroen, een scheutje water en de saffraanpoeder voor de dressing.
Breng op smaak met peper en zout.
Leg de spinaziesalade op een schotel of in een kom. Neem de Kalkoenpavé van de BBQ en snij deze in plakjes.
Werk af met de dressing en dien op.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.