beeld klant

Speciaalzaak

Op zoek naar heerlijke gevogelteproducten? Voor alle vakmannen en -vrouwen hebben we een groot aanbod producten voor zowel koude als warme consumptie. Fijne vleeswaren of culinaire bereidingen, bij ons vindt iedere traiteur, slager, broodjeszaak … zijn goesting.

 
 
Het is fijn dat Volys’ aanbod zo gevarieerd is. Zo kan ik mijn klanten blijven verrassen.
Iedereen is hier gelukkig als er weer gerechten met de Lardinettes van Volys op het menu staan.

Foodservice / Grootkeuken

Ook onze foodservice klanten kunnen kiezen uit een uitgebreide waaier van zowel koude als warme bereidingen. Een aanbod dat mee evolueert met de markt. Onze specialist-accountmanagers bieden een service op maat aan. In België bezoekt ons team van sales advisors eindklanten in de sociale catering.

 
beeld klant
beeld klant

Retail / Supermarkt

Volys is een betrouwbare partner voor de retailsector. Samen ontwikkelen we nieuwe ideeën en concepten. We ondersteunen onze klanten in het volledige proces, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

 
Volys werkt heel persoonlijk en met oog voor detail. Die aanpak stelt je als klant echt gerust.
Hun kwaliteit en betrouwbaarheid zet de producten van Volys echt op de kaart.

Industrie

Onze producten lenen zich tot elke toepassing. Van pizza's, broodjes of hamburgers tot bereide maaltijden. Steeds meer industriële klanten maken gebruik van onze producten als halffabrikaten in hun bereidingen. We zorgen voor een tailormade productontwikkeling in industriële verpakkingsformaten.

 
beeld klant