Voor wie we 't doen

We werken met mensen voor mensen. Zij staan dan ook centraal in elke stap die Volys zet. Zo creëren we fijne samenwerkingen op lange termijn.

Producten op maat

Bij ons vind je de lekkerste kant en klare maaltijden, van fijne vleeswaren tot culinaire bereidingen. Onze kip- en kalkoenproducten zijn zo evenwichtig, dat je je even een koorddanser waant.

Zo gezond zijn Kip & Kalkoen

1. Proteïnebom

Rijk aan eiwitten, dé bouwstenen voor je spieren. Licht verteerbaar en dus ideaal voor een sportdieet.

2. Caloriearm

Kalkoen is de onbetwiste caloriekampioen. Zo mager is z’n vlees dat hij zelfs zijn kleine broertje kip het nakijken geeft.

3. Vitamineboost

Kip en Kalkoen bevatten een cocktail aan vitamines.

Meer over kip en kalkoen
label charcuterie
concept BBQ

Volys blijft innoveren

BBQ

Heerlijk sappig en mals gevogelte op de BBQ. Lekker én voedselveilig met de gegaarde kip- en kalkoenproducten van Volys, Ontdek onze BBQ producten.

Dindesse

Dindesse, da’s spek zoals je altijd al spek hebt gegeten, maar dan van kalkoen. Net daarom bevat het slechts 5% vet per 100 gram. Ontdek ons kalkoenspek Dindesse

Pure Poultry

Pure Poultry is, zoals de naam het zegt, puur gevogelte zonder enige toevoeging. Ontdek Pure Poultry.

Ontdek alle concepten
Over Volys

‘De producten van Volys werken inspirerend. Je kunt er op rekenen dat er een gezonde maaltijd van komt.'

Recepten van Volys

Onze foodies gingen aan de slag met kip en kalkoen en gaven er een heerlijke twist aan. Van deze recepten loopt het water je meteen in de mond.
Werken bij

Wij geloven in mensen. Als klant, leverancier of consument en zeker als medewerker. Zonder hun sterke skills, kennis en bakken enthousiasme lopen we erbij als kippen zonder kop.

Nieuws in de kijker