Voor wie we 't doen

We werken met mensen voor mensen. Zij staan dan ook centraal in elke stap die Volys zet. Zo creëren we fijne samenwerkingen op lange termijn.

Producten op maat

Bij ons vind je de lekkerste kant en klare maaltijden, van fijne vleeswaren tot culinaire bereidingen. Onze kip- en kalkoenproducten zijn zo evenwichtig, dat je je even een koorddanser waant.

 

Zo gezond zijn Kip & Kalkoen

1. Proteïnebom

Rijk aan eiwitten, dé bouwstenen voor je spieren. Licht verteerbaar en dus ideaal voor een sportdieet.

2. Caloriearm

Kalkoen is de onbetwiste caloriekampioen. Zo mager is z’n vlees dat hij zelfs zijn kleine broertje kip het nakijken geeft.

3. Vitamineboost

Kip en Kalkoen bevatten een cocktail aan vitamines.

Meer over kip en kalkoen
label charcuterie

Volys blijft innoveren

Veggie by Volys

Als antwoord op de groeiende vraag naar plantaardige eiwitten stellen we enthousiast onze vernieuwende vegetarische schnitzels voor.
Rijk aan eiwitten en vezels en in twee versies: natuur en kaas. Ontdek onze Vegetarische Schnitzels.

BBQ

Heerlijk sappig en mals gevogelte op de BBQ. Lekker én voedselveilig met de gegaarde kip- en kalkoenproducten van Volys, Ontdek onze BBQ producten

Warme broodjes

Een snelle hap moet niet enkel snel klaar zijn maar ook heel lekker én steeds gevarieerder. Voorbij is de tijd van de 'smoskes'. Leve de warme broodjes! Ontdek onze broodjes suggesties

Ontdek alle concepten
Over Volys

‘De producten van Volys werken inspirerend. Je kunt er op rekenen dat er een gezonde maaltijd van komt.'

Recepten van Volys

Onze foodies gingen aan de slag met kip en kalkoen en gaven er een heerlijke twist aan. Van deze recepten loopt het water je meteen in de mond.
Werken bij

Wij geloven in mensen. Als klant, leverancier of consument en zeker als medewerker. Zonder hun sterke skills, kennis en bakken enthousiasme lopen we erbij als kippen zonder kop.

Nieuws in de kijker