Brochette met Kalkoengehaktballetjes

10 minuten
77851 122 HG_KALKOENBALLETJES BROCHETTE_00017

Ingrediënten

  • 20 Kalkoengehaktballetjes
  • 20 plakjes Kalkoenspek
  • 20 kleine krielaardappelen
  • 10 kastanjechampignons
  • 20 g bruine suiker
  • 1 ui
  • Balsamicoazijn
  • Olijfolie
  • Enkele takjes rozemarijn
  • Peper & zout

Bereiding

Pel de ui en snij deze in stukjes.
Was de krielaardappelen, kook deze beetgaar en laat afkoelen.

Snij het Kalkoenspek in stukjes.
Maak de brochettes : prik eerst een Kalkoengehaktballetje, dan een plakje Kalkoenspek, een stukje ui, een krielaardappeltje en een kastanjechampignon. Eindig met een plakje Kalkoenspek, een Kalkoengehaktballetje en stukje ui.

Maak de marinade met 1/3 balsamicoazijn, 2/3 olijfolie, peper, zout, bruine suiker en gehakte rozemarijn.

Wrijf de brochette in met de marinade en leg deze op de BBQ. Wrijf de brochette af en toe in met deze marinade.

Serveer de brochette op een plank.

Smakelijk !

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS