Bagel met Kippendonut en zoete aardappel
100 personen
Ingrediënten
- 100 Bagels
- 100 Kippendonuts
- 5 kg zoete aardappel
- 1,5 kg tomaat
- 2,5 l cocktailsaus
- Enkele druppels tabasco (volgens eigen smaak)
- 0,5 kg microsalade
Bereiding
Bak de Kippendonut 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Was de zoete aardappel en snij deze in fijne frietjes. Bak deze af op 180°C in de frituurpan en werk af met een snuifje zout.
Snij de tomaat in fijne plakjes.
Snij de bagels open en warm ze in de oven of onder de salamander.
Beleg de onderkant met de cocktailsaus en leg er een plakje tomaat op.
Leg er nu de Kippendonut op en werk af met de zoete aardappelfrietjes en de microsalade.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.