Onze Cultuur

Geef niet op

Achter Volys schuilt een dynamisch team van specialisten die tot het uiterste gaan voor onze heerlijke producten. Hier draagt iedereen bij aan het eindresultaat.

Ga ervoor

We steunen en stimuleren onze medewerkers. Bij ons krijg je meteen veel verantwoordelijkheid, maar we verwachten wel dat je grondig en degelijk te werk gaat.

high-care

Blijf open-minded

We werken resultaatgericht in een open cultuur en met de nodige aandacht voor overleg. Zo tillen we Volys samen naar een hoger niveau.

Voel je goed

We zorgen voor jouw welzijn en welvoelen, en dat in een veilige en gezonde werkomgeving. Van ons krijg je de kans om je te ontplooien en je talent te laten groeien.

Maak plezier

Hier zit de sfeer goed. Met je collega's kom je goed overeen en op onze teamactiviteiten komt die uitstekende collegialiteit pas echt naar boven.

Volys Cultuur

Bij Volys is het heerlijk werken. Je komt er terecht in een groeiend en bloeiend bedrijf. Een stabiele werkomgeving in een dynamisch en sterk evoluerende onderneming. 

Maak kennis met onze collega's

Quality

Dirk Gilliaert - Kwaliteitsverantwoordelijke

Als kwaliteitsverantwoordelijke zorg ik, samen met een team van 9 medewerkers, dat de vele aspecten van product-betrouwbaarheid beheerd worden.
Via ingangscontroles verzekeren wij dat alle grondstoffen aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. 

Tijdens het productieproces zijn meerdere controles ingebouwd zodat alle stappen gemonitord worden.

Wij houden alle parameters van de product kwaliteit nauwgezet in de gaten.
Klantentevredenheid dragen we bij Volys hoog in het vaandel.

Greet Vanhalewyn - Key Account Manager

Bij Volys ben ik als Key Account Manager verantwoordelijk voor een aantal retail klanten in België. Het boeiende aan mijn taak is dat we zowel reactief reageren op vragen van klanten als proactief nieuwe concepten gaan voorstellen - al of niet onder private label.

Klanten waarderen onze service gerichtheid en intern kunnen we rekenen op een sterke organisatie om die belofte waar te maken.

Greet v
medewerker verzending

Ilse Decaluwe - Logistiek medewerker

Samen met mijn collega Frederic behandelen wij de ontvangst en opslag van alle binnenkomende goederen en grondstoffen. Een leuke job met veel afwisseling en regelmatige contacten met interne collega's en externe leveranciers.

Sinds de invoering van ons digitaal gestuurd toegangscontrole systeem verloopt het transport op onze terreinen veilig en geordend.

Fijn dat de meeste chauffeurs van onze leveranciers de veiligheidsvoorschriften op onze fabrieksterreinen naleven.

Activiteiten

Zomerse picknick

Tijdens de zomerse picknick gaat het er heel ontspannen aan toe. 'Het doet goed om een praatje te slaan met collega's uit andere afdelingen'. De heerlijke tapas en fijne gerechtjes worden gretig verorberd.

Naast de zomerse picknick is ook de jaarlijkse quiz een favoriete topper van menig medewerker