Halal producten

Charcuterie
Dindesse ontbijtspek

Charcuterie

Ons assortiment halal charcuterieproducten is erg breed. Van standaardsmaken (natuur, tuinkruiden …) tot meer internationale en exotische (Habanero, Peri Peri, Tikka …).

Culinaire bereidingen & gepaneerde producten

Ook enkele van de bestsellers onder onze Volys producten zijn beschikbaar met een halal-label: Kalkoen Pavé, Kalkoenburger, Kip Filet, Chicken Crusties … Om de lange afstand te overbruggen bieden we deze producten diepgevroren aan. Hierdoor hebben ze een gemiddelde houdbaarheid van 8 à 10 maanden.

Kalkoenspek

Een absolute topper in het halal spekassortiment zijn de Kalkoen Rashers. Dit spek is zowel heerlijk als mager en is geschikt voor diverse toepassingen. Ons kalkoenspek is natuurlijk gerookt met beukenhout en individueel ingevroren om een maximale houdbaarheid (gemiddeld tussen 8 à 10 maanden) te verkrijgen.
Halal assortiment

Breed assortiment Halal producten herkenbaar aan het Halal-label en HFCE en HQC gecertifieerd.

Halal verpakkingen

Consumentenverpakking

In het Midden-Oosten wordt Volys sterk gewaardeerd door de eindgebruiker. Onze halalproducten staan er gekend als een premium kwaliteitsmerk voor charcuterie, beschikbaar in de meeste supermarkten. Hier treden we op als marktleider en trendsetter met heerlijke producten in een kwalitatieve verpakking.

Bulkverpakking

Onze culinaire bereidingen, gepaneerde producten en kalkoen rashers zijn vooral bestemd voor de professionele markt en worden daarom aangeboden in bulkverpakking. Consumentenverpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.