Van Economy, over Klassiek tot Deluxe 

Consumenten worden steeds veeleisender en willen ook tussendoor verwend worden met een lekkere en gezonde hap. Waar je als broodjeszaak vroeger nog weg kwam met een Smoske en een Martino moet je het nu creatiever aan boord leggen.

Enter de warme broodjes. Geen fast food maar gezonde alternatieven met een volwaardige lekkere vleescomponent en voldoende verse groentjes. 

Met Volys kan je aan slag met onze Kebab of Donut voor een Economy broodje, met de Kalkoen Burger of de Kip krokant voor een Klassieker of met de Kipfiletreepjes of de Crusties voor een waar Deluxe broodje. Concrete suggesties vind je verder op deze pagina.

Mijn slimme keuze

Met de Volys gevogelteproducten kan ik mijn klanten een mooi assortiment van warme broodjes aanbieden. Bovendien zijn ze voorgegaard en dus veilig en snel klaar!

Creatieve Suggesties

1. Ceasar's broodje

Een sla topper in een broodjesversie. Om het helemaal gezond te maken vertrek je best van een meergranen baguette. Rijkelijk belegd met Kipfiletreepjes van Volys, sla, gekookte ei, mosterddressing en parmezaan.

2. Mexican Chicken Wrap

Ontstaan in Mexico en in zijn huidige vorm gepopulariseerd in California is de wrap ingeburgerd als alternatieve basis voor een tussendoortje. Met rode, gele en groene paprika blokjes, wat zure room en Kipfilet is je wrap zo klaar.

3. Baguette Kebab 

Kebabreepjes zijn stilaan gemeengoed geworden. Op basis van kalkoen zijn ze ook nog net wat gezonder. Verrijk met tzaziki, schijfjes tomaat en sla of rucola en je kalkoen baguette is klaar. 

4. Krokante Chicken Wrap 

Voor wie het wat verfijnder wil zijn er de Chicken Crusties. Heerlijk in een mini wrap met wat kerstomaatjes, gemengde sla & ui en afgewerkt met Griekse yoghurt & bieslook.

5. Double Kalkoenburger

Een Klassieker in een gezond kleedje met onze heerlijk malse Kalkoenburger. Verrijkt met gemengde sla, radijs, komkommer en humus. Je maakt hem helemaal 'double' door 2 plakjes gebakken kalkoenspek toe te voegen.

6. Broodje Kip Krokant

Stilaan een klassieker aan het worden. Een 'stevig' broodje met een knapperige Kip Krokant. Snel en eenvoudig met wat sla, ui, tomaat en een sausje naar keuze. Heerlijk!

Heerlijk gemakkelijk bereiden

Met Volys verwen je niet alleen je klanten maar ook jezelf.
Volys producten zijn voorgegaard en dus veilig en snel klaar. 
Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt van de bereidingswijze (tijd en temperatuur) van onze producten voor 4 gangbare  toestellen:
     - grillplaat
     - contactgrill
     - merry-chef
     - oven
Je vindt deze in de folder die je hieronder kan downloaden.

Succes!

Laat u inspireren ...

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.