Toscaanse Kipfiletreepjes, gnocchi met sperziebonen & zongedroogde tomaatjes
10 personen
Ingrediënten
- 2.5 kg Toscaanse kipfiletreepjes
- 1.25 kg gnocchi
- 1.25 kg sperziebonen
- 250 g zongedroogde tomaat
- 10 blaadjes salie
- Scheutje olijfolie
- Peper & zout
Bereiding
Bereid de Toscaanse kipfiletreepjes zoals vermeld op de verpakking.
Kook de gnocchi in gezouten water. Laat nog 1 min. verder koken nadat ze bovendrijven, dan zijn ze gaar.
Reinig de boontjes en kook ze bijtgaar in gezouten water. Verfris ze onder koud stromend water.
Snij de zongedroogde tomaten in stukken.
Bak de gnocchi aan in wat olijfolie en voeg er de boontjes en de zongedroogde tomaat aan toe.
Kruid met peper en zout, werk af met salie en serveer.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.