Smossalade met kippenreepjes

10 personen
81729 PICNIC SMOSSALADE-61

Ingrediënten

  • 700 g Kippenreepjes
  • 10 Turkse broodjes
  • 3 eieren
  • 3 tomaten
  • 20 kerstomaten
  • ½ bot pijpajuin
  • 350 g mayonaise
  • Peper & zout
  • Gehakte peterselie

Bereiding

Kook de eieren hard (± 10 minuten) en pel deze.

Snij de tomaten in brunoise en snij de pijp-ajuin in ringen.

Hak de gekookte eieren en voeg alle garnituren bij de Kippenreepjes.

Voeg er de mayonaise aan toe en vermeng.

Kruid af met peper en zout.

Beleg het Turks broodje met de smossalade.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS