Mini pizza met Kippendonut, tomatensaus en raketsla
100 personen
Ingrediënten
- 100 mini pizzabodums
- 100 Kippendonuts
- 1 dl olijfolie
- 10 teentjes look
- 1 bot verse basilicum
- 0,05 kg suiker
- 3 l passata
- Peper & zout
- 1,5 kg buffelmozarella
- 0,5 kg raket sla
Bereiding
Maak de tomatensaus: versnipper de look en bak deze kort aan in olijfolie. Voeg er de passata, vervolgens de suiker en dan de versneden basilicum aan toe. Kruid met peper en zout. Laat deze saus 15 minuten pruttelen op een matig vuurtje en smaak af.
Snij de buffelmozzarella in stukjes.
Smeer de tomatensaus op de pizzabodem en leg er de Kippendonut op.
Bestrooi met de mozzarella.
Bak de pizza af in een voorverwarmde oven op 200°C. gedurende ± 10 minuten.
Werk af met een beetje raketsla en dien op.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.