Kippendonut opgevuld met courgettenblokjes en spaghetti
Ingrediënten
- 100 Kippendonuts
- 3 kg courgetteblokjes
- 0,2 l olijfolie
- 0,5 l ketchup
- 0,025 kg spaghettikruiden
- 8 kg spaghetti
- 7 kg tomaat of kerstomaat
- 1 bol look
- 1 bot platte peterselie
- 0,3 l olijfolie
- Peper & zout
- 1 kg Parmezaanse kaas
Bereiding
Bak de Kippendonut in een voorverwarmde oven van 180°C. gedurende ± 10 min.
Sueer de courgetteblokjes kort aan in wat olijfolie. Voeg er de tomatenketchup aan toe en kruid af met spaghettikruiden. Vul deze in de Kippendonut.
Kook de spaghetti in gezouten water gedurende 8 à 10 minuten volgens dikte van de pasta. Verfris de pasta.
Snij de tomaat in grove stukken en versnipper de look. Verwarm de olijfolie, bak hierin de look en voeg er de tomaat (of kerstomaat) en de spaghetti aan toe. Bak deze kort aan.
Kruid af met peper en zout en werk af met de gehakte platte peterselie en schilfers van Parmezaanse kaas.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.