Kippendonut met spaghetti van wortel en komkommer

10 personen
30431 78415 KIPPENDONUT GROENTJESSPAGHETTI CHIPS

Ingrediënten

  • 10 Kippendonuts
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 500 g grote wortelen
  • 1 komkommer
  • 50 g gezouten pindanootjes
  • Spaghettikruiden
  • 1,5 dl ketchup
  • 50 g Griekse yoghurt
  • Paprikapoeder
  • Snuifje zout

Bereiding

Bak de Kippendonut (art. 30431) in de oven (10 min. à 200°C), friteuse (3 min. à 180°C) of pan (2 x 4 min.).

Schil de wortelen en draai wortelspaghetti met behulp van de spiraalsnijder. Doe dit ook met de komkommer.

Vermeng de ketchup met de spaghettikruiden en de Griekse yoghurt.

Snij de vastkokende aardappelen in plakjes.
Vermeng de aardappelen met het paprikapoeder en een snuifje zout. Bak deze af in een oven van 180°C gedurende 15 minuten (op bakpapier, niet te dik leggen). Vermeng af en toe.

Schik het gerecht mooi op een bord en werk af met gehakte pindanootjes.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS