Kebabreepjes Belgian Style
100 personen
Ingrediënten
- 15 kg Kalkoen Kebabreepjes
- 25 cl olie
- 10 kg witlof
- 2 citroenen
- 2 l mayonaise
- 1 l pickels
- 15 kg aardappelnootjes
Bereiding
Bak de Kalkoen Kebabreepjes in een combi-oven of sauteuze.
Snij de witlof in julienne en leg eventjes in water met sap van citroen. Zwier de witlof goed uit.
Mix de pickels goed fijn en voeg deze samen met de mayonaise.
Kook de aardappelnootjes bijtgaar, giet af en laat afkoelen. Frituur de aardappelnootjes op 180°C.
Schik alles mooi op een bord en serveer.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.