Kebabreepjes Belgian Style

100 personen
75648 75658 KEBAB BELGIAN STYLE-1022

Ingrediënten

  • 15 kg Kalkoen Kebabreepjes
  • 25 cl olie
  • 10 kg witlof
  • 2 citroenen
  • 2 l mayonaise
  • 1 l pickels
  • 15 kg aardappelnootjes

Bereiding

Bak de Kalkoen Kebabreepjes in een combi-oven of sauteuze.

Snij de witlof in julienne en leg eventjes in water met sap van citroen. Zwier de witlof goed uit.

Mix de pickels goed fijn en voeg deze samen met de mayonaise.

Kook de aardappelnootjes bijtgaar, giet af en laat afkoelen. Frituur de aardappelnootjes op 180°C.

Schik alles mooi op een bord en serveer.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS