Gebakken Kebabreepjes met spaghetti van komkommer gemarineerd met yoghurt
10 personen
Ingrediënten
- 1.5 kg Kebabreepjes
- Scheutje olijfolie
- 4 komkommers
- 150 g Griekse yoghurt
- Peper & zout
- 100 g pecannoten
- 5 pitabroodjes
- Klontje boter
- Peterselie
Bereiding
Bak de Kebabreepjes krokant aan in wat olijfolie.
Maak de spaghetti van komkommer met een spiraalrasp.
Kruid met peper en zout en vermeng met de Griekse yoghurt.
Trek de pitabroodjes in stukken en bak ze in boter en een scheutje olijfolie.
Hak de pecannoten en de peterselie.
Schik alles mooi op een bord.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.