Gebakken Kebabreepjes met spaghetti van komkommer gemarineerd met yoghurt

10 personen
75648 75658 GRIEKENLAND GEBAKKEN KEBABREEPJES

Ingrediënten

  • 1.5 kg Kebabreepjes
  • Scheutje olijfolie
  • 4 komkommers
  • 150 g Griekse yoghurt
  • Peper & zout
  • 100 g pecannoten
  • 5 pitabroodjes
  • Klontje boter
  • Peterselie

Bereiding

Bak de Kebabreepjes krokant aan in wat olijfolie.

Maak de spaghetti van komkommer met een spiraalrasp.

Kruid met peper en zout en vermeng met de Griekse yoghurt.

Trek de pitabroodjes in stukken en bak ze in boter en een scheutje olijfolie.

Hak de pecannoten en de peterselie.

Schik alles mooi op een bord.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS