Cannelloni van kalkoen met zoetzure groentjes

10 personen
199 97585 LICHTE LUNCH CANNELLONI VAN KALKOEN ZOETZURE GROENTJES

Ingrediënten

  • 20 sneetjes Kalkoenfilet
  • 10 sneetjes Ovengebakken Kalkoenfilet
  • 1 komkommer
  • 1/5 knolselder
  • 250 g wortelen
  • 2 dl water & 2 dl azijn
  • 200 g suiker
  • 150 g mayonnaise
  • 50 g ketchup
  • 1 klp sambal
  • 50 g panko
  • 2 dl arachideolie
  • Snuifje kerriepoeder
  • 300 g Somen noedels
  • Enkele blaadjes coriander

Bereiding

Snij de komkommer horizontaal in twee en haal er de zaadjes uit. Snij 1/5 stuk uit de knolselder en schil deze. Rasp de wortelen en snij nu alle groenten in brunoise.

Kook het water, de azijn en de suiker samen op.

Leg de julienne groenten in een weckpot en giet er de azijnmengeling over. Laat 1 nacht marineren. Haal de brunoise groenten uit de weckpot, leg deze tussen de Kalkoenfilet en rol op (3 st. / pp). 

Vermeng de mayonaise, de ketchup en de sambal. Verhit de arachideolie en voeg de panko toe.
Bak de panko goudbruin en leg op keukenpapier. Kruid de panko met kerriepoeder en vermeng.

Kook de noedels 2 à 3 min. in gezouten water en verfris.

Schik alles mooi op het bord bord en werk af met enkele blaadjes koriander.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS