Belegd focaccia broodje met Gegrilde Kalkoenborst

10 personen
112 BROODJE CAPRESE PESTO GEGRILDE KALKOENBORST-246

Ingrediënten

  • 600 g Gegrilde Kalkoenborst
  • 5 stukken focacciabrood
  • 100 g pesto (basilicum, pijnboompitten, olijfolie, Parmezaanse kaas, peper, zout)
  • 100 g jonge spinazie
  • 150 g mozzarella
  • 3 tomaten
  • Peper & zout

Bereiding

Snij 5 stukken uit de focaccia en snij deze horizontaal open.

Voeg alle ingrediënten voor de pesto samen en cutter deze.

Smeer de onderste helft van de focaccia in met de pesto. Snij de mozzarella in plakjes en leg deze op de pesto, kruid deze met peper.

Snij de tomaat in plakjes, leg deze op de mozzarella en kruid met peper en zout.
Leg er enkele blaadjes gereinigde spinazie op.

Snij de Gegrilde Kalkoenborst in sneetjes en leg deze op de spinazie.

Werk het broodje af met enkele blaadjes basilicum.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS