Convenience in Foodservice
16 december 2019
Uit een studie van Food in Mind blijkt dat nu al 1 op de 2 keukens in Foodservice gebruik maken van convenience producten. Hieronder verstaat men voorgegaard vlees of vis (al of niet met saus) en kant-en-klare gerechten.
De belangrijkste reden om voor convenience producten te kiezen is de garantie op een constante kwaliteit. Daarnaast is ook het gebrek aan voldoende personeel een reden om voor convenience producten te kiezen. Andere voordelen zijn de foodcost en de steeds strengere HACCP normen voor de koks.
Bron: Foodservices.pmg
Weetje
Volys trekt resoluut de kaart van het voorgaren. De producten zijn lekker mals, veilig en van constante kwaliteit.
Waarom moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan. Voorgegaarde producten van Volys zijn heerlijk én gemakkelijk.
Deel dit artikel
Gelijkaardige artikels
{{card-0}}
{{card-1}}
{{card-2}}
{{card-3}}
{{card-4}}
{{TagLabels}}
{{Title}}
{{Description}}