Turkey Rashers met toast en ei
10 personen
Ingrediënten
- 500 g Turkey Rashers
- 10 dikke sneden brood naar keuze
- 10 eieren
- 500 g trostomaatjes
- Provençaalse kruiden
- Olijfolie
- Klontje boter
- Micro sla
- Peper & zout
Bereiding
Leg de sneden brood tussen de grill en bak tot mooie goudbruine toasten.
Smeer de ovenplaat in met wat olijfolie en schik er de Turkey Rashers op. Bak deze kort onder de grill in de oven.
Leg de trostomaatjes op een ovenplaat en kruid ze met peper, zout en Provençaalse kruiden. Bak deze samen met de Turkey Rashers.
Bak spiegeleitjes in een klontje boter en kruid met peper en zout.
Snij de toasten in soldaten en schik alles mooi op het bord. Werk af met enkele blaadjes micro sla.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.