Spiesje van gemarineerde Kippenoesters
Ingrediënten
- 1 kg Kippenoesters
- 10 spiesjes
- 2 teentjes look
- 1 takje rozemarijn
- 10 cl olijfolie
- Snuifje zout & peper
- 150 g groene olijven
- 150 g zwarte olijven
- 1 sjalot
- 2 tomaten
- Peterselie
- Scheutje olijfolie
Bereiding
Snij de Kippenoesters in stukjes en steek ze op een spiesje.
Snij de look fijn, strooi er een snuifje zout op en duw met het platte van een mes tot een lookpasta.
Rits de rozemarijn, snij ze fijn en voeg de look en de rozemarijn bij de olijfolie. Kruid de olijfolie met peper.
Strijk de spiesjes in met de marinade. Snij de olijven in ringen en snij de sjalot fijn.
Snij de tomaat in 4, haal er de zaadjes uit en snij in brunoise. Voeg de brunoise bij de olijven en de sjalot.
Hak de peterselie en voeg deze bij de olijven. Kruid met peper en werk af met een scheutje lekkere olijfolie.
Grill of rooster de spiesjes, leg het olijvenslaatje op een bordje en leg er het spiesje op.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.