Slaatje met sliertjes Gegrilde Kalkoenborst
10 personen
Ingrediënten
- 600 g Gegrilde Kalkoenborst
- 400 g witte kool
- 400 g wortelen
- 300 g erwtjes
- 150 g rode ui
- 1 chili peper
- ½ bot koriander
- Mosterd dressing (75 g mayonaise, 45 g mosterd, 45 ml witte wijnazijn, 75 ml zonnebloemolie)
- Peper & zout
Bereiding
Snij de witte kool in vier, haal er de harde kern uit en snij deze in fijne reepjes. Reinig de wortels en rasp deze. Kook de erwtjes enkele minuten in gezouten water en verfris.
Reinig de rode ui en snij in halve maantjes.
Snij de chili horizontaal en verwijder de zaadjes, snij de rest van de chili in fijne reepjes.
Pluk de koriander en meng alle groenten samen.
Vermeng de mayonaise samen met de mosterd, de witte wijnazijn, de zonnebloemolie en kruid af met peper en zout.
Snij de Gegrilde Kalkoenborst in reepjes en vermeng onder de salade.
Nappeer met de dressing.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.