Retro vleessalade

10 personen
134 PICNIC RETRO VLEESSLA

Ingrediënten

  • 700 g Kalkoenworst
  • 3 eieren
  • 100 g erwten
  • 100 g wortelen
  • 100 g augurken
  • 350 g mayonaise
  • Peper & zout

Bereiding

Snij de Kalkoenworst in fijne brunoise.

Kook de eieren hard (± 10 min.) en pel deze.

Snij de wortelen in brunoise en kook deze samen met de erwten bijtgaar in gezouten water. Verfris.

Snij de augurken in brunoise en hak de eieren.

Vermeng alles met de Kalkoenworst en voeg er de mayonaise aan toe.

Schik de retro vleessalade mooi op een schotel.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS