Panna cotta van groene kruiden met kipfiletmousse
10 personen
Ingrediënten
- 1.5 dl room
- 1.5 dl gevogeltebouillon
- 10 pluksels kervel
- 10 pluksels peterselie
- 10 takken dragon
- 2 gelatineblaadjes
- 125 g kipfilet Chico
- 1 dl room
- Peper & zout
- Rode shiso
Bereiding
Kook de room samen met de gevogeltebouillon. Giet deze in de blender en voeg er de geplukte groene kruiden aan toe.
Mix fijn en smaak af met peper en zout. Voeg er de in koud water geweekte gelatine aan toe en mix deze kort. Steek de massa door een fijne zeef en verdeel de panna cotta in 10 glaasjes en laat opstijven in koelkast.
Snij de kipfilet in kleine stukjes en mix deze in de cutter. Voeg er 1 dl room aan toe en mix verder tot een smeuïge mousse, kruid af met peper en zout. Spuit de mousse op de panna cotta en werk af met rode shiso.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.