Kippenoester op spiesje met ananas carpaccio

10 personen
261 262 BBQ KIPPENOESTER SPIESJES ANNANAS CARPACCIO

Ingrediënten

  • 10 Kippenoesters
  • 1 rode ui
  • 1 groene paprika
  • 100 g BBQ-saus
  • 1 ananas
  • 100 g suiker
  • 1 dl water
  • Enkele takjes citroentijm

Bereiding

Snij de Kippenoesters in stukken en marineer ze met de BBQ saus.

Reinig de rode ui, groene paprika en snij in stukken.

Steek de Kippenoester op een spiesje samen met de ui.

Grill deze op de BBQ.

Schil de ananas en snij deze in fijne plakjes, haal het harde gedeelte er uit met een uitsteker. Kook de suiker samen met het water en de citroentijm. Giet dit op de plakjes ananas en laat afkoelen.

Leg de plakjes op het bord en leg het spiesje er op.

Werk af met een takje citroentijm.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS