Kip Italiaans met een aardappelslaatje met Kalkoenlardinettes®

10 personen
35831 74315 KIPFILET ITALIAANS AARDAPPEL CHAMPION LARDINETTES

Ingrediënten

  • 10 st. Kip italiaans
  • 250 g kalkoenlardinettes®
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 1,5 kg gemengde champignons
  • 500 g ui
  • 300 g gemengde sla
  • Olijfolie
  • Peper & zout

Bereiding

Bak de Kip Italiaans (art. 35831) in de oven (10 min. à 200°C), friteuse (4 min. à 175°C) of pan (2 x 4 min.)

Schil de vastkokende aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Kook ze bijtgaar in gezouten water. Giet het water af en laat ze afkoelen.

Snij de verschillende champignons in vier en snij de ui in brunoise.

Bak de Kalkoenlardinettes® in een scheutje olijfolie en voeg er de ui aan toe. Verwijder deze uit de pan en bak hierna de champignons in wat olijfolie. Wanneer de champignons gebakken zijn voeg je deze bij de Kalkoenlardinettes®.

Bak nu de aardappelen mooi bruin in wat olijfolie en voeg nu alles mooi samen.
Kruid de mengeling af met peper en zout.

Schik de aardappelsalade op een bord en serveer hier een gemengde sla en de Kip Italiaans bij.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS