Kip Ham-Kaas met spaghetti en garnituur van champignons
100 personen
Ingrediënten
- 100 st Kip Ham-Kaas
- 6 kg spaghetti
- 12 kg mengeling van champignons
- 4 teentjes look
- 0,2 l olijfolie
- Peper & zout
- 0,03 kg rode pepertjes
- 1 bot platte peterselie
- 1 kg Parmezaanse schilfers
Bereiding
Bak de Kip Ham-Kaas af zoals aangegeven op de verpakking.
Kook de spaghetti bijtgaar in gezouten water.
Snij de mengeling van de champignons in stukken en versnipper de look. Bak de champignons krokant en voeg er de look aan toe. Kruid met peper en zout.
Voeg de spaghetti bij de champignons, de rode pepertjes, de platte peterselie en vermeng.
Schik op het bord en werk af met Parmezaanse schilfers.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.