Kip crème de Brie met spinazie en penne met bechamelsaus

100 personen
76815 KIPFILET brie PASTA SPINAZIE-2

Ingrediënten

  • 100 st Kip crème de brie
  • 6 kg penne
  • 10 kg jonge spinazie
  • 9 l melk
  • 1 kg roux
  • 1 l room
  • Peper & zout
  • Nootmuskaat
  • 200 g boter
  • Olijfolie

Bereiding

Bak de Kip crème de Brie af zoals vermeld op de verpakking.

Kook de penne bijtgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie. Verfris de penne.

Kook de melk en voeg er de roux aan toe en mix deze. Kruid af met de peper, zout en de nootmuskaat en werk af met de room.

Stoof de jonge spinazie kort aan in wat boter en breng deze ook op smaak met peper en zout. Vermeng de penne met de spinazie.

Voeg er nu de bechamelsaus aan toe, vermeng goed en breng het geheel op smaak.

Schik het gerecht mooi op het bord en dien op.

Werk af met enkele blaadjes verse spinazie.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS