Kebab met wokgroentjes, looksaus en rijstpasta
100 personen
Ingrediënten
- 15 kg Kebabreepjes
- 15 kg wokgroenten (wortel, prei, paksoi, paprika, selder, ...)
- 0,4 l arachideolie
- Peper & zout
- 5 l demi-glacesaus
- 0,05 kg lookpasta
- ½ bot bieslook
- 5 kg rijstpasta
- 0,25 kg cashewnoten
Bereiding
Bak de Kebabreepjes aan in wat arachideolie en hou deze warm.
Bak de wokgroenten krokant aan in olie en kruid af met peper en zout.
Verhit de lookpasta en bevochtig met de demi-glacesaus. Laat even doorkoken en voeg op het laatste de gesneden bieslook er aan toe. Kook de rijstpasta in gezouten water (de kooktijd hangt af volgens de dikte van de pasta).
Schik alles mooi op een bord.
Werk af met de geroosterde cashewnoten.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.