Kalkoensuprême op z’n Gents
100 personen
Ingrediënten
- 15 kg Kalkoensuprêmes
- 5 kg wortelen
- 5 kg selder
- 5 kg prei
- 7 l kippenbouillon
- 200 g boter
- 500 g roux
- 1 l room
- 15 kg aardappelen
- ½ bot platte peterselie
- Peper & zout
Bereiding
Bak de Kalkoensuprêmes zoals vermeld op de verpakking.
Reinig de groenten. Snij de wortelen, de selder en de prei in schuine schijven.
Sueer de wortelen en de selder aan en kruid deze. Voeg nu de prei toe en sueer verder.
Kook de kippenbouillon en voeg er de roux aan toe, mix deze en werk af met peper, zout en de room.
Stoom de aardappelen gedurende 20 minuten.
Schik het gerecht mooi in een diep bord en werk af met de platte peterselie.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.