Kalkoenspek met olijven, zongedroogde tomaat en scampi’s

10 personen
122 BBQ KALKOENSPEK OLIJVEN SCAMPI ZONGEDR TOM

Ingrediënten

  • 400 g Kalkoenspek
  • 400 g scampi’s
  • 150 g groene olijven
  • 150 g zongedroogde tomaat op olie
  • Peper
  • Rozemarijn

Bereiding

Snij het Kalkoenspek in dikke blokjes.

Pel de scampi’s en ontdarm deze.

Meng de Kalkoenspek, de scampi’s, de olijven, de zongedroogde tomaten en de peper.

Giet wat olie van de zongedroogde tomaten op de mengeling en laat deze 2 uur marineren.

Leg deze op de BBQ-pan en bak 10 minuten op de BBQ (af en toe opschudden).

Schep in een schotel en werk af met rozemarijntakjes.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS