Kalkoenbiefstukje met jagersaus
Ingrediënten
- 10 Kalkoenbiefstukjes
- 150 g Kalkoenlardinettes®
- 1 kg erwtjes
- 30 g boter & olijfolie
- 5 mini slaatjes
- 750 g pastinaak
- 750 g aardappel
- 2 eiwitten
- 5 dl demi-glacesaus
- Scheutje rode wijn
- 100 g zilveruitjes
- 150 g champignons
- Snuifje suiker
- Peper & zout
Bereiding
Grill de Kalkoenbiefstukjes aan beide zijden.
Stoom de erwtjes kort en stoof deze aan in boter, kruid met peper en zout.
Snij de mini slaatjes in 4 en besprenkel met olijfolie. Grill de slaatjes en bak 2 min. verder in een oven van 150°C.
Schil de aardappelen en de pastinaak, rasp deze en voeg er de eiwitten aan toe. Kruid met peper en zout en vermeng. Bak deze als kleine pannenkoekjes in olijfolie en bak verder in een oven van 160°C gedurende ± 10 min.
Reinig de zilveruitjes en bak deze in boter, voeg er een snuifje suiker aan toe.
Voeg de Kalkoenlardinettes® toe en bak verder. Snij de champignons in 4 en bak deze mee met de Kalkoenlardinettes® en de zilveruitjes.
Bevochtig met een scheutje rode wijn en voeg er de demi-glace aan toe. Laat deze enkele minuten doorkoken en kruid af met peper en zout.
Schik alles mooi op het bord.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.