Kalkoenballetje special kopas

10 personen
77851 Slager kalkoenballetje special

Ingrediënten

  • 1,5 kg (30 st) Kalkoenballetjes
  • 0,1 l mayonaise
  • 0,1 l ketchup
  • 0,15 kg rode ui
  • 30 st vorkjes

Bereiding

Ontdooi de kalkoenballetjes en geef 2 inkepingen met een mes. Niet volledig doorsnijden.
Frituur de balletjes op 160 °C mooi goudbruin.

Snij de rode ui in brunoise.

Spuit een beetje mayonaise en ketchup in de inkeping.

Steek er een vorkje in en strooi de rode ui er over.

Je kan zelf nog een toets brengen met een nog wat kruiden er over te strooien. Bijvoorbeeld satékruiden, ras el hanout, …

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS