Kalkoen Tonato met kappertjes en anjovis
10 personen
Ingrediënten
- 20 à 30 fijne sneetjes Kalkoenfiletgebraad Royal
- Rosbiefkruiden (REJO)
- 20-tal kappertjes
- 10 ansjovis
- 2 crackers
- Roomse kervel
- Rode peperbollen
- Tonijndressing: 125 g tonijn uit blik, 140 g saladesaus vis REJO, 3 g viskruiden Apollo, sap van 1 limoen, zeste van een ½ limoen, peper van de molen
Bereiding
Wrijf het Kalkoenfiletgebraad in met de rosbiefkruiden en snij deze in fijne plakjes.
Voeg de tonijn, de saladesaus, de viskruiden, de zeste van limoen en het sap samen en cutter deze fijn. Kruid nog af met peper van de molen.
Wrijf het bord in met de tonijndressing en schik er de sneetjes Kalkoenfiletgebraad op.
Spuit nog enkele toefjes tonijndressing en werk af met de kappertjes, de ansjovis, de roomse kervel, de rode peperbollen en nog wat rosbiefkruiden.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.