Gevulde Kip Italiaans met Spaghetti arrabiata en rucola

10 personen
74315 ITALIE GEVULDE KIP ITALIAANS PASTA ARRABIATA1

Ingrediënten

  • 10 st. Kip Italiaans
  • 300 g ui
  • 2 teentjes look
  • 1 rode chilipeper
  • Oregano
  • Scheutje olijfolie
  • 0.8 l gepelde tomaten in blokjes
  • 20 g tomatenpuree
  • Peper & zout
  • 1 kg spaghetti
  • 250 g rucola
  • 200 g Parmezaanse kaas

Bereiding

Bereid de Kip Italiaans zoals vermeld op de verpakking.

Reinig de ui en de look en snij in brunoise.

Snij de chilipeper in 2 en haal er de zaadlijsten uit, snij vervolgens in fijne brunoise.

Stoof de ui, de look en de chilipeper aan in wat olijfolie. Wanneer deze glazig zijn voeg je er de gepelde tomaten en de oregano aan toe. Laat de saus een 15-tal minuten sudderen op een klein vuurtje. 

Kook de spaghetti bijtgaar in gezouten water.

Smaak de saus af met peper en zout en voeg ze bij de pasta.

Schik alles op een bord en werk af met rucola en Parmezaanse kaas.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS