Gefrituurde aardappelkroket met Kalkoenlardinettes

10 personen
16810 16805 AARDAPPELKROKET lardinettes

Ingrediënten

  • 250 g Kalkoenlardinettes
  • 1 kg aardappelen
  • 3 dooiers
  • 5 cl goede olijfolie
  • Bloem
  • Eiwit
  • Chapelure
  • Slaatje naar keuze

Bereiding

Kook de aardappelen in gezouten water en steek door.

Voeg er de gebakken Kalkoenlardinettes, de eierdooiers en de olijfolie aan toe. Vermeng en vorm de aardappelen in kleine hamburgers.

Laat overnachten en paneer op zijn Engels.

Sueer de ui, de chilipeper, de suiker en blus met de azijn. Voeg er de tomatenpuree en de gepelde tomaten aan toe. Laat 10 min. zachtjes koken en mix de saus.

Voeg alle ingrediënten samen voor de mayonaise en trek de saus op met een staafmixer.

Frituur de aardappelen en serveer met de 2 sausen en een slaatje.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS