Gazpacho met lookcroutons en Kalkoenlardinettes®

10 personen
16805 16810 PICNIC GAZPACHO KALKOENLARDINETTES

Ingrediënten

  • 150 g Kalkoenlardinettes®
  • 3 tomaten
  • 1 komkommer
  • 2 dl passata
  • 1 witte boterham zonder korst (om te binden)
  • Selderzout & peper
  • Tabasco
  • Lookolie
  • 2 witte boterhammen
  • Enkele basilicumblaadjes

Bereiding

Snij de tomaten in stukken, pel de komkommer en snij in stukken. Voeg de tomaat, de komkommer en de passata samen met de witte boterham in de blender en kruid met selderzout, tabasco en peper. Mix alles goed.

Snij de andere boterhammen in blokjes en bak deze in de lookolie krokant aan. Leg ze op keukenpapier.

Bak de Kalkoenlardinettes® in dezelfde pan met een scheutje olie en vermeng met de broodcroutons.

Schenk de gazpacho zeer fris in een glaasje en werk af met de broodcroutons en de gebakken Kalkoenlardinettes®.

Garneer met basilicumblaadjes.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS