Gazpacho met lookcroutons en Kalkoenlardinettes®
10 personen
Ingrediënten
- 150 g Kalkoenlardinettes®
- 3 tomaten
- 1 komkommer
- 2 dl passata
- 1 witte boterham zonder korst (om te binden)
- Selderzout & peper
- Tabasco
- Lookolie
- 2 witte boterhammen
- Enkele basilicumblaadjes
Bereiding
Snij de tomaten in stukken, pel de komkommer en snij in stukken. Voeg de tomaat, de komkommer en de passata samen met de witte boterham in de blender en kruid met selderzout, tabasco en peper. Mix alles goed.
Snij de andere boterhammen in blokjes en bak deze in de lookolie krokant aan. Leg ze op keukenpapier.
Bak de Kalkoenlardinettes® in dezelfde pan met een scheutje olie en vermeng met de broodcroutons.
Schenk de gazpacho zeer fris in een glaasje en werk af met de broodcroutons en de gebakken Kalkoenlardinettes®.
Garneer met basilicumblaadjes.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.