Fris lenteslaatje met Ambachtelijk gerookte kalkoenfilet

10 personen

Ingrediënten

  • 200 g Ambachtelijk gerookte kalkoen
  • 250 g rode ui
  • 250 g kerstomaatjes
  • enkele takjes verse tijm
  • 250 g witte bonen op sap
  • 7,5 cl goede olijfolie
  • 5 cl balsamico
  • peper & zout

Bereiding

Pof de ui ± 45 min.in de kamado op 150°C. (afh. van grootte ui) Pel de ui en snij deze in beentjes. Kruid af en brand nog eventjes af. Halveer de tomaatjes en kruid met peper, zout en verse tijm. Leg de tomaatjes in de kamado tot ze licht zacht worden.

Spoel de witte bonen af en kruid met peper en zout. Snij de Ambachtelijk gerookte kalkoen in blokjes. Vermeng alles, leg op een serveerschotel. Besprenkel de schotel met de olijfolie en de balsamico.


Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS