Carpaccio van ambachtelijke gerookte kalkoenfilet

10 personen
118 186 voorgerecht CARPACCIO GEROOKTE KALKOEN_00006

Ingrediënten

  • 600 g ambachtelijke gerookte kalkoen
  • 100 g raketsalade
  • 100 berrytomaatjes (of kerstomaten)
  • 50 g pompoenpitten
  • Scheutje balsamicoazijn
  • Scheutje goede olijfolie
  • Peper & zout
  • Toastbrood

Bereiding

Snij de gerookte kalkoenfilet zeer fijn en leg deze op de borden.

Vermeng de raketsalade samen met de balsamico en de olijfolie en kruid dit af met peper & zout.

Rooster de zonnebloempitten in de pan, wanneer deze licht bruin worden onmiddellijk verwijderen uit de pan.

Steek sterretjes uit het toastbrood en bak deze in wat olijfolie.

Leg de raketsalade op de gerookte kalkoen en werk af met berrytomaatjes, de zonnebloempitten en de toastjes.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS