Brickdeeg hapjes met Kalkoengehaktballetjes

10 personen
77851 KALKOEN GEHAKTBALLETJES COCKTAILSAUS

Ingrediënten

  • 10 Kalkoengehaktballetjes
  • 3 bladen brickdeeg
  • 1 ei
  • 140 g mayonaise
  • 60 g ketchup
  • Een klein schepje sambal
  • 1 pijpajuin
  • Satékruiden

Bereiding

Snij de brickdeegbladen in lange repen.

Klop het ei los en wrijf het brickdeeg in. Pak de Kalkoengehaktballetjes in met brickdeeg. Strooi wat satékruiden op de Kalkoengehaktballetjes en bak deze af gedurende ± 8 minuten op 180°C.

Steek de Kalkoengehaktballetjes op een stokje.

Vermeng de mayonaise met de ketchup en voeg er een klein schepje sambal aan toe.

Snij de pijpajuin fijn, strooi deze op de dipsaus en dien op.

Smakelijk !

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS