Braziliaanse kalkoenballetjes met groene boontjes, maïs en aardappelschijfjes

100 personen
77851 Foodservice kalkoenballetjes Braziliaanse

Ingrediënten

  • 15 kg Kalkoenballetjes
  • 15 kg aardappelschijfjes
  • 0,025 cajunkruiden
  • 0,03 look
  • 0,01 sambal
  • ¼ bot oregano
  • 6 l demi-glacesaus
  • 10 kg groene boontjes
  • 5 kg maïs
  • 0,25 boter
  • Peper & zout

Bereiding

Smeer de bakplaten in met de olie en de Kalkoenballetjes op spiesjes en bak af op 120°C in de combisteamer met 80 % vocht tot een kern van 72°C.

Sueer de fijngesnipperde look, sambal en de oregano er aan toe.

Bevochtig met de demi-glacesaus en laat even doorkoken. Smaak af met peper en zout.

Stoom de boontjes en de maïs en bak deze aan in wat boter en kruid af.

Frituur de aardappelschijfjes en bestrooi met cajunkruiden.

Schik dit mooi op een bord.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS