Braziliaanse kaasballetjes met Kalkoenlardinettes®
10 personen
Ingrediënten
- 100 g Kalkoenlardinettes®
- 1.5 dl melk
- 7.5 cl maïsolie of koolzaadolie
- 3 g zout
- 250 g tapiocabloem
- 125 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 ei
Bereiding
Meng de melk met de koolzaadolie en kook deze op. Voeg er het zout en de tapiocabloem aan toe en vermeng goed, weg van het vuur of in andere kom.
Voeg er het ei aan toe en vermeng.
Bak de Kalkoenlardinettes® aan in een klein beetje vetstof.
Meng de kaas en de lardinettes® bij het deeg (met de handen).
Wrijf de plaat in met wat olie en bestrooi met tapiocabloem.
Verdeel het deeg in balletjes en bak af in een voorverwarmde oven van 180°C. gedurende 25 à 30 min.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.