Aardappelsalade met Kalkoenlardinettes

10 personen
16805 16810 VG_AARDAPPELSALADE _00008_1

Ingrediënten

  • 300 g Kalkoenlardinettes
  • 1.2 kg krielaardappelen
  • Scheutje olijfolie
  • 300 g fijne groene boontjes
  • 3 pijpuitjes
  • 1 rode ui
  • 1/5 bot bieslook
  • 150 g mayonaise
  • 1 spl graantjes mosterd
  • 50 g natuuryoghurt
  • Peper & zout

Bereiding

Kook de aardappelen gedurende ± 20 min. in gezouten water. Giet ze af, voeg er een scheutje olijfolie aan toe en bak ze kort op de bbq.
Kruid ze af en laat afkoelen.

Zet een pan op de BBQ en giet een scheutje olijfolie in de pan. Bak de Kalkoenlardinettes mooi krokant aan.

Reinig de fijne boontjes en kook deze beetgaar in gezouten water. Verfris deze in ijswater en dep ze droog. Snij de boontjes in kleine stukjes.
Snij de pijpui in ringen, snij de rode ui in halve maantjes en snij de bieslook fijn.

Vermeng de aardappelen, de Kalkoenlardinettes, de fijne boontjes, de pijpui, de rode ui en de bieslook en kruid af met peper en zout.

Vermeng de mayonaise samen met de mosterd, de yoghurt en kruid af.

Meng de dressing onder de aardappelen of serveer deze er apart bij.

Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS