Onze producten

Tapas Kip pesto

Een heerlijk charcuterie product dat zowel warm als koud past op iedere tapas schotel. Met een dipsausje of puur, het blijft genieten. Kip Pesto komt in palen van 250g met klein kaliber (diameter 6 cm). 

Tapas Kip mediterraans

Het 'rode' broertje van de Kip Pesto. Pittiger van smaak en heerlijk op de grill. Tip snijd de plakjes iets dikker - een kleine centimeter dik - en grill even aan beide kanten. Een absolute topper.

Kalkoengehaktballetjes

Onze magere gehaktballetjes laten zich in een Tapas schotel makkelijk combineren met zowel koude als warme sauzen. Even opwarmen (de kalkoenballetjes zijn voorgegaard) en klaar is kees. Heerlijk gemakkelijk.

Chicken Crusties

Nog zo een multifunctioneel product van Volys. Perfect doseerbaar als maaltijdcomponent maar net zo onweerstaanbaar op een Tapas schotel. Heerlijk krokant met malse voorgegaarde kipfilet als basis.

Volys & Tapas

Volys producten lenen zich perfect voor een heerlijk avondje informeel genieten met Tapas. Ontdek onze nieuwe charcuterieproducten voor warm en koud gebruik: Kip pesto en Kip mediterraans.

Onze verpakkingen

Kip pesto

Tapas Kip pesto voor het professionele kanaal worden aangeboden in paaltjes van 250g (diameter 6 cm) en worden per 2 verpakt.

Kip mediterraans

Tapas Kip mediterraans voor het professionele kanaal worden aangeboden in paaltjes van 250g (diameter 6 cm) en worden per 2 verpakt.

Downloads

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.