Onze producten

Pure Poultry

Kip natuur & Kip tuinkruiden

Deze Pure Poultry-producten verfijnen de kipklassiekers in ons reeds bestaand charcuteriegamma. Geen allergenen, fosfaten, kunstmatige kleurstoffen en smaakversterkers. De HDP-technologie zorgt hier ook voor een langere houdbaarheid. We brengen de Belgische kwaliteit naar de exportmarkt van het Midden-Oosten.

Pure Poultry

Kalkoen natuur, Kalkoen tuinkruiden en Kalkoen gerookt

Met Turkey Ham was Volys dé innovator in de jaren '70. De vernieuwde Pure Poultry-versie zet een nieuwe standaard voor het iconische product. De producten hebben de natuurlijke smaak van kalkoen en blijven rijk aan vitaminen en mineralen. Het roken van het kalkoenspek op beukenhout versterkt de natuurlijke smaak. Voor de exportmarkten is een halal-label voorzien.

Pure Poultry

Met de lancering van een nieuw concept ‘Pure Poultry by Volys’ maken we onze rol van marktleider in het Midden-Oosten volledig waar.

Onze verpakkingen

Pure Poultry

Consumenteneenheid 125g

Alle 5 variëteiten worden aangeboden in een skin-verpakking van 125g. De producten zitten verpakt in een nieuwe sleeve met een unieke en zeer natuurlijke uitstraling.

Verkoopseenheid 12 x 125g

Alle 5 variëteiten worden aangeboden in een omverpakking per 12. Een handige displaydoos zorgt voor een mooie en handige presentatie in het winkelschap.

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.