Pure Poultry

Keurmerken

Op vraag van de klant ontwikkelde Volys reeds meerdere 'keurmerk' producten voor diverse markten. Recente voorbeelden zijn de 1* (beter leven Keurmerk) en NSK (Nieuwe Standaard Kip) voor de Nederlandse markt. Voor andere klanten respecteert Volys specifieke lastenboeken. Dankzij de jarenlange expertise op vlak van sourcing en verwerking van kip en kalkoen kan Volys diverse aanvragen honoreren.

Keurmerken

In het kader van dierenwelzijn en/of kwaliteit zien steeds meer 'keurmerken' het levenslicht. Zowel sourcing van grondstof als haalbaarheid in productie zijn belangrijke voorwaarden voor keurmerk producten.

Gamma Keurmerk producten

label charcuterie

Fijne Vleeswaren

Volys heeft een ruim assortiment aan fijne vleeswaren die beantwoorden aan de specifieke voorwaarden van diverse keurmerken.


Gepaneerde producten

Afgestemd op de vraag van de klant biedt Volys gepaneerde producten aan op basis van specifieke grondstoffen en productievoorwaarden.

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.