Baked in the Oven

Het concept

Trend naar gezonde voeding zet zich steeds sterker door. Gevogelte is van nature mager en past in een gezond voedingspatroon..
Gepaneerde gevogelteproducten worden alom geliefd omwille van de krokante korst in combinatie met het malse gevogeltevlees.

Baked in the Oven gaat nog een stapje verder. De producten worden niet langer gefrituurd maar in de oven gebakken.
Hierdoor zakt het vetgehalte tot meer dan 40% terwijl het product extra krokant blijft. Ook voor de bereiding thuis of grootkeuken wordt de oven of de airfryer aanbevolen.

Baked in the Oven: heerlijk gemakkelijk, lekker en gezond!

Onze producten

Baked in the oven Donut
Baked in the oven nuggets
Baked in the oven schntitzel

Kip Donut

Een recente topper uit het Volys assortiment nu ook beschikbaar in een ovengebakken versie. Mals kippenvlees met een krokante korst in een aantrekkelijke en herkenbare trendy vorm. Beschikbaar in gekoeld voor retail. Ideaal voor de oven of de airfryer. Heerlijk lekker én gezond.

Kip Crunchies

Door hun unieke gewicht (40g) en vorm werden de Volys Crusties meteen een zeer gewaardeerd product. Multifunctioneel: als component of als Tapas, thuis of op school, op het bord of uit het vuistje. Nu ook beschikbaar als Baked in the Oven: gekoeld voor retail en in diepvries voor de grootkeukens (Foodservice).

Kip Schnitzel

Dé klassieker on de de gepaneerde producten: de schnitzel. Kon onmogelijk achter blijven in het Baked in the Oven gamma. Mals kippenvlees in een krokant en gezond jasje (40% minder vet). Voor retail gekoeld op schaal per 2 beschikbaar. Voor grootkeukens (Foodservice) in diepvries in grootverpakking van 3kg.
Baked in the Oven

Baked in the Oven: het gepaneerd gevogeltesegment heruitgevonden. Tot 40% minder vet maar nog steeds extra krokant. Ideaal voor de oven of de airfryer. Een niet te missen innovatie.

Onze verpakkingen

Baked in the Oven - Retail

Voor de retail zijn de drie producten beschikbaar in gekoelde versie, in een transparante schaal en met een aantrekkelijke en kwalitatieve kartonnen sleeve.
Baked in the Oven
Baked in the Oven
Baked in the Oven

Kip Donut

Kip Donut per 2 verpakt (2 x 100g)

Kip Crunchies

Kip Crunchies per 4 verpakt (4 x 40g)

Kip Schnitzel

Kip Schnitzel per 2 verpakt (2 x 110g)

Baked in the Oven - Foodservice

Voor de grootkeukens (Foodservice) zijn 2 producten beschikbaar in diepvries in een grootverpakking.
Kip Crunchies in doos van 3 kg (75 x 40g)
Kip Schnitzel in doos van 2,75 kg (25 x 110g)

Interesse in dit concept?

Zowel deze producten als het concept zijn beschikbaar voor onze klanten. Vul het contactformulier in en dan werken we samen een voorstel uit. We kijken uit naar jouw vraag.

Project of product op maat?

Wij co-creëren dagelijks producten en projecten op maat van de klant. Vul het contactformulier in en we werken samen een voorstel uit.