Vegetarische Kaasschnitzel met bulgur, bladspinazie, kerstomaat en gele courgette
Ingrediënten
- 10 Vegetarische Kaasschnitzels
- 0,1 l zonnebloem olie
- 0,5 kg bulgur
- 0,6 kg bladspinazie
- 0,6 kg gele courgette in brunoise
- 0,3 kg kerstomaat
- italiaanse kruiden
- peper en zout
Bereiding
Bak de Vegetarische kaasschnitzel:
* in de oven: op 200°C gedurende 14 min. of
* in de airfryer: op 200°C gedurende 9 min. of
* in de pan: 5 minuten per zijde
Hou deze warm in de oven.
Kook de bulgur gedurende ± 12 minuten in gezouten water en giet af.
Stoom de bladspinazie.
Leg de kerstomaten in een bakplaat, besprenkel deze met wat olie en kruid met Italiaanse kruiden, peper en zout. Bak deze af op 180°C gedurende ± 10 minuten.
Bak de gele courgettes kort aan in een sauteuze met wat olie. Kruid af.
Voeg de bulgur, de spinazie en de kerstomaat samen en vermeng kort. Smaak deze af.
Schik alles op een bord en werk af met wat groen.
Product in dit recept
Meer info over het product in dit recept?
Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.