Kiprollade met zongedroogde tomaten op de BBQ en gevulde courgetten

10 personen
89721 ITALIE KIPROLLADE ZONGEDROOGDE TOMATEN

Ingrediënten

  • 1.5 kg Kiprollade met zongedroogde tomaten
  • 10 kleine courgetten
  • 500 g kerstomaat (3 kleuren)
  • 1 bolletje buffelmozzarella
  • Peper, zout & zeezout
  • Oregano, tijm & laurier
  • Scheutje olijfolie
  • 1.5 kg krielaardappelen
  • Rozemarijn
  • Peper van de molen

Bereiding

Snij de aardappelen in vier en meng met de tijm, laurier, rozemarijn, zeezout, peper en de olijfolie.

Bak de aardappelen ± 25 min. op 180°C. Roer ze om de 10 minuten om.

Snij de courgetten horizontaal en haal er de zaadjes uit.

Snij de kerstomaatjes in twee, voeg er de in stukjes getrokken buffelmozzarella aan toe. Kruid met peper, zout en oregano. Vermeng goed en voeg er een scheutje olijfolie aan toe.

Leg de mengeling in de halve courgetten en bak af gedurende ± 15 min in een oven van 180°C.

Snij de Kiprollade met zongedroogde tomaten in dikke plakken. Wrijf in met olijfolie en gril ze kort aan beide zijden op de BBQ.

Werk af met basilicum en dien op.


Download recept als PDF

Product in dit recept

Meer info over het product in dit recept?

Heb je een vraag over het product in dit recept of wil je met een medewerker van Volys in contact treden? Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder.

CONTACTEER ONS